Illustratie

Eén van onze specialiteiten. Illustreren is een vak apart en er zijn veel verschillende illustratoren met een eigen stijl. Media Tijgers kan diverse stijlen realiseren. Waar kunt u onze illustraties voor inzetten? Illustratie kan een onderdeel zijn van meerdere uitingen:

Beeldmerk

Er was een tijd dat karakters alleen werden gebruikt in tekenfilms voor de allerkleinsten. Dat is al lang niet meer zo.
Karakters en figuren spreken mensen aan. Een beeldmerk blijft daarom goed hangen. Zo kent iedereen wel het bandenmannetje van Michelin, de schelp van Shell of de panda van het Wereld Natuur Fonds. Dit beeldmerk kan deel uitmaken van het logo (zoals de leeuw bij ING) maar is ook apart te gebruiken (zoals de kikker van Duinrell).

Animatie

Uw karakter komt pas echt tot leven als deze geanimeerd word! Zo kan uw karakter de ster zijn in uw commercial of uw (Flash) banner extra attentiewaarde meegeven.

Informatie in stripvorm

De mogelijkheden die wij met illustratie bieden zijn eindeloos, wat dacht u van een presentatie in stripvorm? Uw klanten zullen verbaasd staan!

Uw beeldmerk in 3D

Wilt u echt helemaal los gaan met uw karakter of beeldmerk? Wij hebben de contacten om uw karakter in 3D te laten realiseren.