Het maakt niet uit wat voor bedrijf of merk u heeft, uw website is de plek waar nieuwe klanten het eerst heen gaan voor informatie. Een eerste indruk zegt dan al veel. De website moet niet alleen professioneel overkomen, maar de inhoud is ook belangrijk. Media Tijgers zorgen voor een goede mix tussen inhoud en vorm.

Web-standaarden

Wij maken websites volgens de richtlijnen van het World Wide Web Consortium (W3C). Dit wil zeggen dat ze voldoen aan een wereldwijde standaard zodat uw website er op elke computer nagenoeg hetzelfde uitziet en werkt.

WordPress

De meeste klanten vinden het fijn om zelf teksten op hun website op elk moment te kunnen wijzigen. Hiervoor gebruiken wij het open-source blog/cms-systeem van WordPress voor. Door het open karakter en het grote aantal gebruikers zijn er veel mogelijkheden en zijn er veel plug-ins beschikbaar.

SEO (Search Engine Optimization)

Uiteraard wilt u met uw website gevonden worden in zoekmachines als Google. Uw positie binnen een zoekmachine is van een hoop factoren afhankelijk, maar wij zorgen er in ieder geval voor dat uw website zo is opgebouwd zoals het hoort. Uiteraard kunnen we u hier het fijne van uitleggen.

Flash

Hoewel Flash steeds meer in opspraak raakt is het altijd nog het meest gebruikte platform voor bijvoorbeeld banners en micro-sites. Flash geeft webdesigners onbegrensde mogelijkheden. Wij kunnen een volledige Flash website bouwen, maar we kunnen ook Flash elementen integreren in een HTML website.